بازدید سرپرست دانشکده پزشکی مشهد از بیمارستان روانپزشکی ابن سینا

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در بیمارستان روانپزشکی ابن سینا، امکانات و تجهیزات آموزشی این مرکز را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمود تارا به همراه جمعی از مدیران و مسئولان دانشکده پزشکی، از بخش ها، کلاس ها و امکانات آموزشی  و همچنین از طرح ها و پروژه های نیمه تمام و در حال ساخت این مرکز بازدید کرد.

رییس بیمارستان روانپزشکی ابن سینا در این بازدید اظهار کرد: برنامه ها و امکانات و تجهیزات آموزشی بیمارستان نیاز به حمایت و رسیدگی بیشتری دارد و همچنین با پایان یافتن طرح های نیمه تمام بیمارستان امکان ارائه خدمات بیشتر و بهتری به بیماران و مراجعه کنندگان فراهم خواهد شد.

دکتر ابراهیمی همچنین از انجام واکسیناسیون کادر درمان و پرسنل این مرکز خبر داد و خاطر نشان کرد: در مرحله نخست واکسیناسیون ۱۲۱ نفر از کادر درمان این مرکز زیر پوشش قرار گرفتند.