اسلایدر گزارش جلسه سخنرانی اربعین 1394/09/10

گزارش جلسه سخنرانی اربعین 1394/09/10

مراسم سخنراني با موضوعيت اربعين حسيني
در سالن همايش هاي بيمارستان روان پزشکي ابن سينا مشهد
اين مراسم به همت سرکار خانم دکتر محرري رياست بيمارستان ابن سينا و دکتر حجازي و با حضور جمع کثيري از پرسنل بيمارستان و اعضاي هيات علمي و رزيدنتها
برگزار شد.
در اين مراسم حجة الاسلام والمسلمين ترابي و حجة الاسلام والمسلمين فيض آبادي از اساتيد برجسته حوزه ودانشگاه به بيان اهميت و ارزشهاي حماسه عاشورا و اربعين حسيني پرداختند و در مورد شخصيت والاي امام حسين (ع) و حضرت زينب (س) صحبت نموده و فلسفه اين قيام و برپايي مراسم اربعين را براي حاضرين بيان فرمودند.
اين جلسه با اجراي سروده اي زيبا با موضوع عاشوراي حسيني توسط خانم دکتر مجاهدي رزيدنت تخصصي روان پزشکي به اتمام رسيد.