CMMS

nazarshanji

واحد دبیرخانه

معرفی واحد دبیرخانه

دبيرخانه واحد سازماني مشخصي است که عمليات ثبت و توزيع مکاتبات و مراسلات اداري را انجام مي دهد و بر حسن جريان گردش نامه هاي وارده و صادره در داخل و خارج سازمان ( تا رسيدن به نتيجه نهايي ) نظارت دارد.

در اين مرکز دبيرخانه به صورت غيرمتمرکز اداره شده و با استفاده از سيستم اتوماسيون اداري در ارتباط با ساير واحدها مي باشد و گردش کليه مکاتبات بصورت الکترونيکي و بي نياز از جابجايي فيزيکي نامه انجام ميگردد و تصوير اصل نامه ها و يا هر گونه سند ديگري در اين سيستم به روش الکترونيکي بايگاني مي شود.

مسئول واحد

مسئول واحد: طیبه ابراهیم زاده      تلفن مستقيم : 37002220  پست الکترونيک : ebrahimzadeht1[at]mums.ac.ir

•  نظارت بر ارسال و مراسلات نامه ها
  •  نظارت بر تايپ ، ثبت و صدور نامه ها