بازديد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد از بيمارستان روان پزشکي ابن سينا

در اين بازديد دکتر مدقق به همراه کارشناسان معاونت درمان از بخش هاي در ماني و آموزشي اين بيمارستان ديدن وبه بررسي نقاط ضعف و قوت بخش ها و واحد هاي اين مرکز پرداختند
در خلال اين بازديد دکتر مدقق ضمن تبريک آغار دهه فجر اسلامي ارزيابي هاي به عمل آمده از بيمارستان ها را يک ارزيابي دروني جدي تلقي کرده و اظهار داشتند بيمارستان ها بخش عمده معاونت در مان بوده و اين بازديدها يک ارزيابي دروني براي بالا بردن سطوح قوت و اصلاح نقاط ضعف به همياري بيمارستان ،معاونت درمان و دانشگاه تلقي ميشود.
سرکار خانم دکتر فاطمه محرري رئيس بيمارستان و مرکز آموزشي روانپزشکي اين سينا و دکترحجازي ضمن تشکر از توجه و کمک معاونت درمان دکتر مدقق و سايراعضاي کارشناسي ،ارزيابي هاي به عمل آمده را بسيار مهم دانسته و کسب درجه يک اين بيمارستان را ناشي از توجه و همياري معاونت درمان و بيمارستان تلقي نمودند.ايشان همچنين آرزوي مورد عنايت قرار گرفتن عملکرد بيمارستان در برنامه تحول نظام سلامت را نيز داشتند.

محوریت بازدیدهای معاونت درمان از مراکز درمانی دانشگاه حول اجرای صحیح طرح تحول نظام سلامت است
مدیر اجرایی و برنامه تحول نظام سلامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: محوریت بازدیدهای کارشناسی معاونت درمان از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد حول چگونگی اجرای صحیح برنامه طرح تحول نظام سلامت است.
وی با بیان این نکته که برنامه بازدید از بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ابتدای سال 94 کار خود را آغاز کرد اظهار داشت: در این برنامه تیمی متشکل از معاونت درمان و مدیران این مجموعه با محوریت روند اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت کار خود را آغاز کرد.
دکتر صادقی پور کرمانی مهمترین دستاورد این بازدید کارشناسی را حضور کارشناسان امر در فضای بیمارستانی دانست و ادامه داد: حضور کارشناسان معاونتهای مختلف در فضای بیمارستانی موجب مشاهده مشکلات در حوزه درمان و دیگر حوزه ها در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه خواهد شد که در این راستا می توان به تبادل مشکلات و برنامه ریزی جهت حل سریع آن اشاره داشت.

در راستاي اين طرح نظارتي هم اکنون ارزيابي و بازديد معاونت درمان و ساير مديران وکارشناسان در بيمارستان ابن سينا در حال برگزاريست.

سرکار خانم دکتر فاطمه محرري رئيس بيمارستان و مرکز آموزشي روانپزشکي اين سينا و دکترحجازي گفت: این بیمارستان با 750 تخت فعال تنها مرکز روانپزشکی شرق و شمال شرق کشور به شمار می رود. در حال حاضر 600 بیمار مبتلا به اختلالات روانی در بیمارستان ابن سینای مشهد  بستری هستند که دو سوم از آنان را مردان تشکیل می دهند بیماران بستری در بیمارستان ابن سینای مشهد به علت اختلالات مختلف روانپزشکی مانند سایکوتیک، خلقی، دو قطبی، اضطرابی شدید مانند وسواس، افسردگی و وابستگی به مواد مخدر در حال معالجه هستند وی میانگین طول بستری بیماران در بیمارستان روانپزشکی ابن سینا را 25 روز عنوان کرد و گفت: در برخی از موارد طول درمان چند ماه یا چند سال به طول می انجامد. او تعداد بخش های بیمارستان روانپزشکی مشهد را 11 بخش برای مردان و پنج بخش برای زنان عنوان کرد و گفت: بخش های مختلف بیمارستان روانپزشکی ابن سینا مشهد با توجه به قدمت 60 ساله بیمارستان نیاز به بازسازی دارد و این یکی از چالش ها و ضرورت ها است.
وي در خلال اين بازدد ضمن تشکر از توجه و کمک معاونت درمان دکتر مدقق و سايراعضاي کارشناسي ،ارزيابي هاي به عمل آمده را بسيار مهم دانسته و کسب درجه يک اين بيمارستان را ناشي از توجه و همياري معاونت درمان و بيمارستان تلقي نمودند.ايشان همچنين آرزوي مورد عنايت قرار گرفتن عملکرد بيمارستان در برنامه تحول نظام سلامت را نيز داشتند.