آشنايي با گفتار درماني

گفتار درماني

مقدمه
خلق الانسان علمه البیان
بی شک اهمیت سخنوری و گفتار باید خیلی زیاد باشد که خداوند پس از خلق انسان به آن اشاره فرموده است.
گفتار درمانی : علمی است که به ارزیابی، تشخیص و درمان انواع اختلالات گفتاری می پردازد. اختلالات گفتاری شایع شامل لکنت، اختلالات تولید(اختلال در تلفظ صداها)، اختلالات صوتی، تأخیر در رشد گفتار و زبان، اختلالات گفتاری ناشی از فلج مغزی ، کم شنوایی،سکته های مغزی و .... می باشد. ادامه

معرفی بخش گفتار درمانی بیمارستان ابن سینا

بخش گفتار درمانی بیمارستان ابن سینا که از دیرباز مسئولیت غربالگری ارزیابی و درمان بیماران مبتلا به اختلالات گفتاری را بعهده داشته است از سال 1386 با جذب 5 نیروی گفتار درمان بزرگترین بیمارستان روانپزشکی شرق کشور است که این خدمات را با تعرفه های دولتی در اختیار مراجعین قرار می دهد.

نحوه پذيرش

مراجعین می توانند از طریق تلفن و یا مراجعه حضوری نسبت به گرفتن وقت اقدام نمایند و یا در صورتیکه سؤالاتی در این مورد دارند بصورت تلفنی نیز مشاوره دریافت نمایند.

گستره خدمات

این بخش علاوه بر پذیرش مراجعین آزاد که برای درمان مراجعه می نمایند، با ادارات پزشکی قانونی و نظام وظیفه نیز در ارتباط می باشد و مراجعین معرفی شده از این سازمانها(به منظور معافیت خدمت سربازی و یا گرفتن غرامت و ...) نیز ضمن مراجعه حضوری، تشکیل پرونده و طی کردن سیکل اداری می توانند از خدمات این واحد بهره مند شوند.
در پایان لازم به ذکر است که بگوئیم فرآیند تصحیح و بازتوانی اختلالات گفتاری به دلیل پیچیدگی و مدت دار بودن امر درمان، نیاز به آگاهی، صبر و پیگیری تمام وقت مراجعین و اجرای تمارین و تکنیک های درمانی در منزل دارد و به دلیل کارآیی و یادگیری بیشتر مغز در سنین خردسالی و کودکی، پیشنهاد می شود در صورت مشاهده هرگونه اختلالی در گفتار اطرافیان و یا فرزندان تان در هر سنی سریعاً به مراکز گفتار درمانی مراجعه نمائید.

کارشناسان گفتار درماني
روزها و ساعت پذيرش

تلفن

تکتم مالکي (کارشناسي ارشد)