شب یلدا در بیمارستان ابن سینا

به مناسبت فرا رسيدن شب يلدا

به همت رزيدنت هاي روان پزشکي و خيرين مراسمي در بيمارستان دکتر حجازي برگزار شد
اين برنامه با نيت شاد نمودن بيماران محروم و مظلوم در بخش زنان بيمارستان دکتر حجازي برگزارشد.
اين مراسم با اجراي برنامه هاي شاد و مفرح و پخش موسيقي و پذيرايي براي بيماران خانم و همچنين با حضور و سخنراني سرکار خانم دکتر محرري رياست بيمارستان ابن سينا و دکتر حجازي که با حمايت خيرخواهانه خود هميشه در برگزاري اينگونه اقدامات خداپسندانه پيشتاز هستند ادامه پيدا کرد.
جمعي از آسيستانهاي تخصصي روان پزشکي و خيرين مهربان با تلاشي بي منت زحمت پذيرايي و خريد هدايا و در مجموع برگزاري اين مراسم را به عهده داشتند.
اميد است اينگونه مراسمهاي خداپسندانه بيش از پيش با همت خيرين و مسئولين برگزار گردد.