نشست هيات رئيسه دانشگاه علوم پزشکي مشهدآذر 94

در مرکزآموزشي ودرماني روان پزشکي ابن سينا برگزار شد
نشست هيات رئيسه دانشگاه علوم پزشکي مشهد
بنا بر گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا و دکتر حجازی ، اين مراسم با حضور جناب آقاي دکتر مهرابي رياست دانشگاه علوم پزشکي مشهد و معاونين ايشان و ديگر مسئولين بلندمرتبه دانشگاه علوم پزشکي مشهد در تاريخ پانزدهم آذرماه 94 در سالن کنفرانس بيمارستان روان پزشکي ابن سينا مشهد برگزار شد.
در اين نشست برنامه ها و اقدامات انجام گرفته و مشکلات دانشگاه مورد بررسي قرار گرفت.
همچنين خانم دکتر محرري رياست بيمارستان ابن سينا به بيان مشکلات و مسائل مهم بيمارستان هاي ابن سينا و دکتر حجازي پرداخت.
پس از اتمام اين جلسه تيم حاضر از پرو‍‍ژه هاي مهم انجام گرفته در بيمارستان ابن سينا مثل اتاق هاي سرور و کنترل ديدن نمودند.